U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Persoon Willem

(°Stekene, 1944)
Willem Persoon heeft een loopbaan als journalist achter de rug bij de krant Gazet van Antwerpen. Hij debuteerde als dichter in 1972 en publiceerde sindsdien acht bundels. Hij publiceerde ook essays, toneelteksten, een kinderboek, kunst- en literatuurkritische bijdragen en was o.m. biograaf van de eminente Staatsprijswinnaar Anton van Wilderode, TV-pionier Mark Liebrecht en de etser Romain Malfliet. In 2009 verscheen zijn eerste literair-historische roman ‘Magie in de Meander’, over de oudste prehistorische grottekeningen en het drama van de Hugenoten in de Franse Ardèche.
Samen met de grafica Veerle Rooms realiseerde hij tal van internationale bibliofiele projecten met auteurs en beeldende kunstenaars, o.m. met Zuid-Afrika, Rusland, Zwitserland en in eigen land.
In 2007 verscheen eveneens bij Berghmans Uitgevers zijn dichtbundel Sub Rosa (ISBN 9789070959722).Boeken: