U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

De Witte Davy

(Beveren, °1976)
Davy De Witte is van kindsbeen af met taal en teksten bezig. In het zesde jaar secundair onderwijs, werd hij op 17-jarige leeftijd laureaat in de junior journalistenwedstrijd georganiseerd door het Davidsfonds. Daarna volgde hij communicatiemanagement en het specialisatiejaar internationale communicatie in Antwerpen.
In 1997 schreef hij zijn eerste uitsprakenbundel “Liefde is (t)overwerk”.
In 2000 werd zijn talent onderkend door Deckers en Ornelis, twee boegbeelden in de Vlaamse radiowereld. Zij startten toen een vervolgverhaaltje op : ”Wormpje in Wappiland” waar Davy een totaal andere wending aan gaf.
Deze woordknutselaar werkt als copywriter voor een internationaal concern.Boeken: