U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

De Vos Frank

‘Een dichter is een alchemist, een zoeker om het dagelijkse lood om te vormen tot blijvend goud.’
(Frank De Vos)

(°Antwerpen 1956)
Studeerde aan de K.U.Leuven Letteren en Wijsbegeerte, behaalde een licentie moderne geschiedenis en een baccalaureaat Wijsbegeerte.
Hij werkt in de familiezaak (speelgoedsector). Alles daarbuiten concentreert zich in een zoektocht naar de ultieme metafoor, als symbool voor ‘het zijn’ in al zijn aspecten, de zingeving hiervan en de aansluiting bij gelijkgestemden.
‘In omstandigheden’, zijn poëziedebuut, is een bundeling van zijn gedichten die hij het afgelopen decennium onder andere schreef. Het verscheen in het najaar 2008 bij Berghmans Uitgevers, Antwerpen. Collega-dichter Martin Carrette schreef het voorwoord.

Frank De Vos is DorpsDichterDoel van 2009 tot 2011.

In dit kader verschenen ook:

*Trek de wind niet van de wieken - 978 90 9024471 6 - € 10,00

*Bedichting van een dorp - 978 90 90244717 6 - € 7,00Website:

www.frankdevos.be


Boeken: