U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Penne Rudi

(°Wilrijk 1964)
Is beroepshalve docent wiskunde aan de Karel de Grote-Hogeschool en de Universiteit Antwerpen.
In 2007 wint hij de romanwedstrijd op writehistory.be met zijn manuscript ‘Tegenwijzerzin’ (met Herman Brusselmans, Luc Deflo en An Van Loock in de jury).
Rudi Penne debuteert najaar 2008 met zijn bundel kortverhalen ‘Mannen op de rand’ – geïllustreerd met fotowerk van de studenten tweede bachelor Audiovisuele Technieken-Fotografie aan de Karel de Grote-Hogeschool, Antwerpen) bij Berghmans Uitgevers, Antwerpen.
In deze verhalen bewijst hij een goed observator te zijn van het gedrag van grensfiguren. De confrontatie met deze randfiguren vergt moed van de lezer, moed om mededogen te voelen, maar vooral moed om de angst voor de herkenning te overwinnen.Boeken: