U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Waasland Willem

Pseudoniem van Reginald Schuerwegen (°1931). Schrijver van liedjesteksten voor zowel Jacques Raymond als Will Ferdy ("Emigreren"). Van kindsbeen af is hij gebiologeerd door het circus, waarvan "50 jaar circusherinneringen" het bewijs is. Willem Waasland is een eenvoudig man, een man van daden, van woorden enkel om ze te schrijven. Zijn toewijding aan en zijn liefde voor zijn moeder, die hij jarenlang verzorgde, zijn legendarisch. Getuige daarvan zijn boek "Mama, voor wie was je laatste handdruk?".Boeken: