U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Denert Antoine

(°1946 Rupelmonde)
Is – bijna sinds mensenheugenis – burgemeester van Kruibeke waarvan Bazel en Rupelmonde deelgemeenten zijn. Zijn innige verbondenheid met deze gemeente heeft hij steeds voor het voetlicht gebracht.
In zijn debuut ‘De eerste minister van tederheid’ dat in 2004 bij Berghmans Uitgevers verscheen, laat de auteur de moderne samenleving in de spiegel kijken en dat beeld is niet altijd even fraai… Hij trekt in zijn boek alle registers van tederheid open en wie weet, misschien stelt hij zich ooit kandidaat als eerste minister van Tederheid.Boeken: