U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

McColl Kate

°1956 Nieuw-Zeeland

Na haar Bachelor of Arts Degree aan de Otago University, Dunedin, specialiseerde ze zich in diverse Creative Writing Progrmma's als docente Engelse literatuur aan de Burnside High School in Christchurch. Kate McColl is gespecialiseerd in Amerikaanse literatuur, het leven en werk van Oscar Wilde, de Nieuw-Zeelandse film en het Taha English. Ze reisde doorheen Europa en de Verenigde Staten. In eigen land is zijn bijzonder actief in het kader van literaire ontwikkelingsprogrmma's en workshops Creatief Schrijven. In 2007 werd ze geselecteerd voor deelname aan het intercontinentaal samenwerkingsproject "Our soldiers", een kruisbestuiving tussen beeldende kunstenaars en auteurs uit Vlaanderen en Nieuw-Zeeland, met steun van de Vlaamse Gemeenschap. Dit samenwerkingsproject is een organisatie van StAP vzw, Antwerpen (www.rooms-veerle.be)Boeken: