U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Mannen op de rand (kortverhalen - debuut)

Wie zijn ze, de mannen op de rand? Welke omstandigheden hebben hen tot daar gedreven? Is er een leven op de rand van het bestaan? Gaapt voorbij deze rand een afgrond of opent zich een nieuwe wereld? Rudi Penne observeerde het gedrag van deze grensfiguren en bundelde zijn getuigenissen in vijftien kortverhalen.De auteur maakte een studie over moordenaars, messenwerpers, hoorndragers, kleptomanen en hoerenlopers. De confrontatie met deze randfiguren vergt moed van de lezer, moed om mededogen te voelen, maar vooral moed om de angst voor de herkenning te overwinnen. De kaft en de illustraties binnenin zijn het werk van studenten fotografie aan de Karel de Grote-Hogeschool te Antwerpen. Hun frisse en onbezoedelde kijk vormt het noodzakelijke tegenwicht voor het randgedrag van de bedorven personages in de verhalen.

"Een boek om in twee weken uit te lezen, iedere dag één verhaal behalve misschien in het weekend, maar zeker in lighouding en met de ramen wijdopen.", aldus vitalski.
Auteur:Penne Rudi
Uitgever:Uitgeverij Berghmans
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5979-1
Uitvoering:Paperback
Verschijningsdatum:
Druknummer:1
Formaat:
Gewicht:0 gr.
Pagina's:80 blz.
Kostprijs:€ 14,9