U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Sub Rosa

Latijn voor ‘Onder de Roos’ in de betekenis van ‘in het geheim’. De titel verwijst naar de inleidende cyclus SUB ROSA waarin de auteur afstand neemt van een al te persoonlijke dramatiek. Vanuit een ingekeerde kijk op wat het leven zelf kan aanrichten vindt de dichter aansluiting bij een ruimere maatschappelijk gerichte visie. Willem Persoon tracht de taal uit te puren tot de essentie, en streeft naar het behoud van ritme en muzikaliteit. Bij de diverse cycli hoort grafisch werk van Veerle Rooms, Christophe Meul en Robert Wuytack.
Auteur:Persoon Willem
Uitgever:Berghmans Uitgevers
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5972-2
Uitvoering:
Verschijningsdatum:
Druknummer:
Formaat:
Gewicht:0 gr.
Pagina's:64 blz.
Kostprijs:€ 18