U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Our Soldiers – Onze soldaten ’14-´18

Willem Persoon engageerde zich in een internationaal samenwerkingsproject tussen Vlaanderen en Nieuw-Zeeland bestaande uit een kruisbestuiving tussen auteurs en beeldende kunstenaars met als onderwerp Wereldoorlog I en de prominente, doch vaak vergeten, rol van de Nieuw-Zeelandse soldaten in het drama van Flanders Fields. Our Soldiers – Onze soldaten ’14-´18, zijn dichtbundel met vertaling in het Engels door Katlijn Van Acker, werd geïllustreerd door de grafica’s Veerle Rooms en Lieve Bierque (Nieuw-Zeeland).
Auteur:Persoon Willem
Uitgever:Berghmans Uitgevers BVBA
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5984-5
Uitvoering:Paperback
Verschijningsdatum:9/08/2009
Druknummer:1
Formaat:
Gewicht:0 gr.
Pagina's:64 blz.
Kostprijs:€ 18