U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

    Martin Carrette wint de LiteratuurPrijs Zeist 2014
   Op 14 november werd deze prijs uit 205 ingezonden gedichten toegekend aan ’De stem is het moeilijkst’, een sonnet van Martin (zie ook ’Auteurs’).

Reyniers Kathy

Deze professionele schoonheidsspecialiste die een parfumerie-beautycenter in Eeklo uitbaat, heeft een grote passie voor champagne. Door haar veelvuldige bezoeken aan de streek en haar uitgebreide kennis behaalde zij twee maal op rij een finaleplaats in de wedstrijd voor champagneambassadeurs (georganiseerd door het Comité Interprofessionnel du Vin de Champagne). Haar kennis én passie blijken uit haar boek ‘Champagna, een bruisende passie’.Boeken: