U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

    Martin Carrette wint de LiteratuurPrijs Zeist 2014
   Op 14 november werd deze prijs uit 205 ingezonden gedichten toegekend aan ’De stem is het moeilijkst’, een sonnet van Martin (zie ook ’Auteurs’).

Pirana

Pseudoniem van Leon Van de Velde, geboren en getogen in Zele.
Pirana is niet alleen een befaamd cartoonist-tekenaar en de man die zich wekelijks in P-Magazine de woede van enkelingen en het plezier van velen op de haalt met zijn cartoons en strips over vliegende vagina’s en Afrikaanse vrouwen, hij is ook een groot boksfanaat. Sinds zijn vader hem op zijn tiende naar alle boksmeetings meezeulde, is hij verknocht aan wat hij de hardste sport ter wereld noemt.Boeken: