U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

echo's van raveel e.a.

Martin Carrette is een visueel dichter. Iemand voor wie inhoud van essentieel belang is. Hij schuwt vals sentiment en al te goedkope effecten. Zijn poëzie is lyrisch en beeldend, zijn gedichten zijn als het ware verbale schilderijtjes. In deze bundel tikt de tijdelijkheid voortdurend en wordt gemijmerd over wat was en nooit meer zijn zal. Martin Carrette is een woordenzoeker die regels aan elkaar rijgt die elke vorm van mediocriteit overstijgen. Zijn gedichten zijn het bewijs dat hij als geen ander weet dat dichten in de eerste plaats een kwestie van wachten in plaats van wild publiceren is. (Carlos Alleene)
Auteur:Carrette Martin
Uitgever:Berghmans Uitgevers
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5900-5
Uitvoering:Paperback
Verschijningsdatum:
Druknummer:
Formaat:
Gewicht:0 gr.
Pagina's:48 blz.
Kostprijs:€ 16