U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Château les Beaux-Arts

De dichter Tony Rombouts heeft in de afgelopen twintig jaar diverse bundels bij Berghmans Uitgevers gepubliceerd. Volgens Hugo Brems (K.U.L.) is deze dichter een extreem van écriture artiste, met een verfijnd esthetisch spel op de rand van kitsch, maar gepresenteerd en beleefd als een houding van artistiek verzet in een contramine van schoonheid.
In 2007 verscheen ‘Château les Beaux Arts’, een mysterieus poëtisch verhaal in verzen over een echt bestaand kasteel in de Ardennen, het boek is geïllustreerd met ingenieus grafisch werk van Niki Faes. Elk exemplaar is genummerd. 

 
Auteur:Rombouts Tony
Uitgever:Berghmans Uitgevers
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5974-6
Uitvoering:
Verschijningsdatum:
Druknummer:
Formaat:
Gewicht:0 gr.
Pagina's:64 blz.
Kostprijs:€ 18