U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

DUO gedichten

 ‘DUO gedichten’ is een gezamenlijke publicatie van Tony Rombouts en Rudy Witse (pseudoniem van Willem Houbrechts).
Beide dichters hebben telkens om de beurt een gedicht geschreven en onbewust maar speels, resulteerde deze manier van werken in het zoeken naar de essentie bij het schrijven van poëzie.
Wat in eerste instantie startte met een vragende terugblik op de eerste poëtische resultaten groeide spontaan uit tot een treffend verwoorde ars poetica.
 
Auteur:Rombouts Tony
Uitgever:Berghmans Uitgevers
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5994-4
Uitvoering:Paperback
Verschijningsdatum:29/09/2012
Druknummer:1
Formaat:
Gewicht:75 gr.
Pagina's:40 blz.
Kostprijs:€ 15