U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Van satan tot voodoo (jeugdvertellingen)

Bart Lauvrijs bundelde op basis van zijn eerdere succesvolle en wetenschappelijke boeken over bijgeloof en folklore, voor de jeugd zeven vertellingen. De personages in Van satan tot voodoo zijn allen geheimzinnige figuren. Het opzet van de bundel is in verhaalvorm informatie verstrekken over wat heksen, druïden, vrijmetselaars, exorcisten, … in het echt doen. Een boeiende en leerrijke verhalenbundel, en dat niet enkel voor jeugd.
Auteur:Lauvrijs Bart
Uitgever:Berghmans Uitgevers BVBA
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5986-9
Uitvoering:Paperback
Verschijningsdatum:29/09/2009
Druknummer:1
Formaat:
Gewicht:230 gr.
Pagina's:96 blz.
Kostprijs:€ 14,95