U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Dertien geheime liefdesbrieven (roman in briefvorm)

De schrijver krijgt een stapeltje brieven terug die hij zelf jaren geleden aan een vrouw gestuurd heeft. Bij haar overlijden vond de dochter de brieven en was er hevig door geschokt. Bij het lezen van de brieven herinnert de schrijver zich de omstandigheden en situaties die aanleiding waren voor het schrijven van de brieven. Het blijkt dat hij gedurende ongeveer een jaar een hartstochtelijke relatie had met deze kunstzinnige vrouw.

‘Als het autobiografisch is, is het voor de Vlaamse schrijver een mooie herinnering en voor de lezer een meebeleven van een hartstochtelijke ervaring.’ Aldus Marian Verstappen voor de NBD Biblion (boekbespreking voor de Nederlandse Bibliotheek Dienst).
Auteur:Berghmans Jan
Uitgever:Uitgeverij Berghmans
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5956-2
Uitvoering:Paperback
Verschijningsdatum:
Druknummer:1
Formaat:
Gewicht:0 gr.
Pagina's:136 blz.
Kostprijs:€ 13,65