U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Hoop op stille muren

 ‘Hoop op stille muren’ is het poëziedebuut van Luc C. Martens. Na een jarenlange uitbouw van een wetenschappelijke carrière aan de Universiteit van Gent, nam hij de dichterspen weer ter hand. Veel van zijn gedichten verschenen in literaire tijdschriften en enkele werden bekroond (o.m. Kronkelprijs 2011, Jules Van Campenhoutprijs 2012, prijs van de stad Ronse 2012, 2de prijs stad Grimbergen 2012).
In zijn debuutbundel blikt deze jonge vijftiger terug op wat voorbij is en kijk hij vooruit op wat nog komen kan, verlangend naar rust en stilte.
De thema’s in ‘Hoop op stille muren’ zijn universeel : de ontmoeting, het eerste kind, de zus met beperkingen, de kinderen die opgroeien en hun eigen weg gaan, het levenseinde en afscheid nemen, ode aan vader, burn-out, kleinkinderen, het verlangen naar rust, de herfst van het leven…
 
Auteur:Martens Luc C.
Uitgever:Berghmans Uitgevers
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5993-7
Uitvoering:Paperback
Verschijningsdatum:12/10/2012
Druknummer:1
Formaat:13x21
Gewicht:80 gr.
Pagina's:70 blz.
Kostprijs:€ 16