U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Geen haiku’s of gedichten meer van Kris Geerts

   Op 21 maart 2021 is Kris overleden. We zullen deze lieve, zachtaardige man die ons deed genieten van talrijke to-the-point haiku’s en sprekende gedichten, ongetwijfeld missen.

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

Champagne, een bruisende passie

In dit boek wordt op een uitzonderlijke wijze de Champagnestreek beschreven, die met haar samenspel van ligging, klimaat en ondergrond de unieke smaak geeft aan deze
AOC wijn. De auteur biedt een uitstekend inzicht in de boeiende geschiedenis, het belang van de terroirs, het genie van de assemblage, de complexiteit van de belletjes en vooral in het plezier van de degustatie. Bovendien zijn er ook recepten opgenomen met de daarbij ideaal passende champagnes.
 
Auteur:Reyniers Kathy
Uitgever:Berghmans Uitgevers
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5970-8
Uitvoering:Gebonden
Verschijningsdatum:
Druknummer:
Formaat:
Gewicht:0 gr.
Pagina's:120 blz.
Kostprijs:€ 25