U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

    Martin Carrette wint de LiteratuurPrijs Zeist 2014
   Op 14 november werd deze prijs uit 205 ingezonden gedichten toegekend aan ’De stem is het moeilijkst’, een sonnet van Martin (zie ook ’Auteurs’).

Liefde gaat ZOO (uitsprakenbundel)

Dé uitsprakenbundel waarin hart en liefde centraal staan. ‘Uw garantie op spontaan glimlachen, het ideale geschenk’. Liefde gaat ZOO is een uniek hartverwarmend en geestig boekje waarin Davy De Witte liefdesuitspraken in de mond van dieren legt. Hij trok de wijde dierenwereld in en liet zijn fantasie de vrije loop. Bij de woord- en zinspelingen werden gepaste tekeningen of cartoons voorzien van de hand van Jacques Duras, jarenlang werkzaam bij Uitgeverij Dupuis. Voor het jonge publiek telt vooral het ludieke aspect, vergelijkbaar met het klassieke ‘Liefde is…’, voor het oudere lezerspubliek zijn bovendien in de teksten dubbele bodems te vinden.
Auteur:De Witte Davy
Uitgever:Berghmans Uitgevers
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5971-5
Uitvoering:
Verschijningsdatum:
Druknummer:
Formaat:
Gewicht:0 gr.
Pagina's:64 blz.
Kostprijs:€ 9,9