U bent al klant? Log in. U bent nog geen klant? Meld u vandaag nog aan.     Winkelwagen: 0 artikels  

 • NIEUWS

    Martin Carrette is niet meer.

   Martin verloor zijn strijd tegen kanker en overleed op Gedichtendag 2016 thuis temidden van zijn geliefde gezin. Aan hen alle sterkte toegewenst. Vlaanderen en Nederland verliezen met Martin een getalenteerd en gedreven dichter.

    Feestelijke lancering poëziebundel ’Ontbreekbaarheid’, Maya Wuytack

   Op 28 januari wordt deze bundel gelanceerd tijdens de première van de gelijknamige poëzie-/muziekvoorstelling van theatermaker-dichter Maya Wuytack (winnaar Poemtata poëziewedstrijd 2015) - locatie : Bij De Vieze Gasten, Haspelstraat 13, 9000 Gent - aanvang 20u30.

    Martin Carrette wint de LiteratuurPrijs Zeist 2014
   Op 14 november werd deze prijs uit 205 ingezonden gedichten toegekend aan ’De stem is het moeilijkst’, een sonnet van Martin (zie ook ’Auteurs’).

Mijn leven met Leterme (theaterconference)

"Mijn leven met leterme" maakte reeds furore voor het werd uitgevoerd. Het verbod op een avant-première in Temse, door toedoen van het schepencollege, deed kort na de banvloekover de feminatheek van Louis-Paul Boon een passioneel debat oplaaien rond humor en democratie, cultuurbeleid en de gehele nieuwe, politieke identiteit van België. Erwin Mortier,Geert Hoste, de RTBF-nieuwsdienst, ook premier Leterme zelf, ieder nam zijn deel. Enkel in deze publicatie leest u waar het echt om is begonnen. in schoon vlaams geschreven, recht uit het toneel, als een gedroomd souvenir aan vitalski’s eigenzinnige sardonisme.
Auteur:Vitalski
Uitgever:Uitgeverij Berghmans
Status:Verschenen
ISBN:978-90-709-5978-4
Uitvoering:Paperback
Verschijningsdatum:
Druknummer:1
Formaat:
Gewicht:0 gr.
Pagina's:64 blz.
Kostprijs:€ 12,5